Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ahoj Šárko...no co....dnes si lze bydlení vyklikat nebo vyťukat:-)

0 0
možnosti
Foto

Člověk je tvor myslící, existuje ale řada výjimek. Realitní makléř cvakající "ajfounem" je výjimkou přímo ukázkovou (anebo je to naopak koumes všech koumesů) ;-D

1 0
možnosti
Foto

Čéče, to sou věci;-DR^ Kdybych někdy prodávala byt, dám vědět, ovšem doufám, že už jen koupíme a k prodeji už nikdy nedojde, 6x stěhování úplně stačilo:-)

0 0
možnosti

Souhlasím, souhlasím! :) Taky nechápu, co mi má napovědět záběr na něčí sedačku s konferenčním stolkem (jo kdyby byla součástí bytu, tak to je jiná), nebo pohled na kousek desky kuchyňské linky s detailem obyčejného nerezového dřezu (aha, nerez dřez je jako to nejluxusnější, co v tom bytě je??) Když jsem chtěla pronajímat podkrovní byt v rodinném domku, makléřka ho nafotila tak nemožně, že vypadal o polovinu menší, zcela ignorovala odpolední sluníčko svítící střešním oknem, z koupelny předvedla jen wc mísu, atd. atd. Na její inzerát se nikdo neozval, tak jsme to odpískaly, nafotila jsem si to sama tak, jak jsem viděla nejhezčí a nejzajímavější místa v bytě a bylo to, zájemců bylo hned dost. Kolikrát když vidím takové nemožné fotky, vždycky mi zabude líto těch prodávajících, kteří čekají na dobrého kupce, ale s takovými fotkami to prostě nejde..:-/

1 0
možnosti
Foto

To mě těší:-) Díky za zajímavý názorR^

0 0
možnosti

Ty fotky by mě až tolik netrápily.ale když bych dala RK zálohu třeba sto litrů a ona pak zkrachuje a ty nemáš ani prachy,ani realitu... :-(Ještěže,nic nekupuji,ani neprodávám.

1 0
možnosti
Foto

To je riziko, ale když člověk vybere prověřenou RK, tak by se to stát nemělo. Lepší je na tohle notářská úschova;-)

0 0
možnosti

My už máme koupeno. Ale opravdu některé realitky si koledují, aby nic neprodaly. Z mého hlediska: cena na vyžádání- ať jdou do háje, nejlepší, když přihodí půdorys a cenu, pak jde na řadu lokalizace. Když nesnáším hluk, nepůjdu si ani prohlídnout nemovitost v dosahu sportovního hřiště, dětského hřiště, diskotéky, hospody atd. Dál zkoumám sousedy. Mají-li zahrádku v slyšitelné blízkosti a tam umístěné prolézačky, zase nic. Popřípadě nadstandardní počet dětí. I když jsme nakonec koupili v sousedství rodiny se čtyřmi dětmi, ale ti je mají vychované k ohleduplnosti a ječet můžou za stodolou, kde to nikoho neruší. A až nakonec přijdou ty fotky. V případě vyfoceného pouze okolí, ať si to strčí někam. Když i vnitřek, byť z blbých úhlů, teprve se možná přijdu podívat. My koupili absolutně zabordelenou chalupu, ale za vyklizení šel pán o 50000,- dolů s cenou.

1 0
možnosti
Foto

R^Jo, o ceně se dá smlouvat vždy. Jde o to, že člověk leckdy nejdříve vybírá očima- a když vidí zabordelený dům, včetně půdy...tak ho to může odradit hned na začátku.

A horší, než přítomnost více děti v dosahu, je v dnešní době ubytovna v dosahu:-/

0 0
možnosti

Naštěstí nic nekupuji a zatím neprodávám;-)

1 0
možnosti
Foto

Já taky zatím ne. Já zatím jen projíždím nabídky a inspirovalo mě to k napsání blogu:-)

1 0
možnosti
Foto

Je to tak R^ Ty fotky bývají úděsné, často spíš odradí.

Přitom by stačilo, aby ten, kdo je pořizoval, 2-3 vteřinky popřemýšlel, třeba udělal krok dozadu nebo se dejme tomu sehnul, zvolil jiný úhel záběru ...

3 0
možnosti
Foto

Přesně! Chce to chvíli přemýšlet a doma hlavně protřídit. Je hezké, že je vidět ta nová střecha, ale nemusím ji vidět 5x.:-)

1 0
možnosti
Foto

Špatné fotky špatný prodej.   Je lepší využít v tomto směru profesionálních fotografů.

1 0
možnosti
Foto

A to dělá málokdo. Přitom i fotky prodávají, stejně jako u jídla- člověk musí jíst i očima a tady se musí cítit jako doma, už když to vidí:-)

1 0
možnosti
Foto

Z duše mi mluvíš, když jsme prodávali chalupu, nafotili jsme ji radši sami, jelikož byl makléř fotící barbar.R^;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 17,99
  • Průměrná čtenost 5450x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik