Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak doufám, že pošťácko-český slovník už je v edičním plánu :-)

1 0
možnosti
Foto

Jen kvůli Tobě bych ho vymyslela:-);-D

1 0
možnosti
Foto

;-Dto je hotová vědaR^super čtení-pobavila jste mě;-)

1 0
možnosti
OU
DV
Foto

To jsem ráda.:-) Dík,Vlku.

0 0
možnosti

Já jsem se ani v jedné kategorii nenašel, tudíž jsem ji pro sebe s dovolením vymyslel: přepážkový blb. Individuum této kategorie se vyznačuje tím, že 1) neví, kde je pošta, 2) neví, do které místnosti v ní má vkročit, 3) zapomene si vytisknout lístek, 4) zapomene svoje číslo, 5) než dojde k přepážce, zapomene, co chtěl, 6) nemá k tomu připravené podklady, 7) má-li je, jsou nesprávné, 7) jsou-li správné, má je špatně vyplněny, 8) zapomene doma peníze, 9) když volá domů, aby mu je někdo donesl, zjistí, že zapomněl doma mobil, 10) při odchodu od přepážky u ní zapomene peněženku, 11) jediné, co ho může potěšit je, že pravděpodobně není jediným přepážkovým blbem na světě :-)

3 0
možnosti
MV

ja bych te chtel mit u nas na počtě!

2 0
možnosti
Foto

Škoda,že je to tak z ruky:-)

0 0
možnosti

Všechny typu klientů znám důvěrně z banky:-) Možná bych tu jednu kategorii nazvala "prudiči". Ti, co je ráno naštvala partnerka, a oni si to přišli vylít na šaltr.

Jinak pépéčko znám, a dlouho používáme. Jen se mi nelíbí, že se snad zkrátila doba platnosti, a zvýšil poplatek - snad to poštu vytrhne:-P

A čerstvá zkušenost: po několika mailech na ředitelství už pošta neposílá stupidní email...převzali jsme zásilku, zítra budeme doručovat...což se nikdy nestalo. Takže den na nic. Prý to dělá automat. Ale tomu tu formulaci asi někdo zadal, že?:-)

No, a ve čtvrtek večer sms, že v úterý 3..4. budeme doručovat mezi 13 - 15.h.

Hmm...to je tedy zlepšení! Ale ne na dlouho. Před chvílí přišla nová sms, že mezi 13 - 19.hod. Zřejmě si na poště myslí, že není větší slast než čekat půl dne na zásilku.

1 0
možnosti

p.s. hurá, přijel pan doručovatel balíkový v 15.00 hod.! Mám aspoň štěstí, že jak v Praze, tak i "venku" mám doručovatele-sympaťáky.

1 0
možnosti
PA

štamgast - to musí být nějaký druh masochismu!

1 0
možnosti
Foto

Oni tam musí! Firemní zásilky a peníze.:-) Ale zdá se,že jim to moc neva. Skoro bych řekla,že se na poštu těší;-D

0 0
možnosti
JK

J59a30n 11K98o23z14l71e45r

3. 4. 2018 10:45

Takže já to trochu zjednoduším - na poštu chodím jen v případě že jsem nucen poslat předražený doporučený dopis, balík posílám jednou za 10 let a ostatní poštu vyřizuji e-mailem, složenky platím přes účet a pokud si objednám nějaké zboží tak jedině s dovozem DPD. Geis apod. takže pro mě by předražené služby Pošty mohli zrušit

0 1
možnosti
Foto

Kdybyste viděl před svátky ty hrozné fronty...takže poštychtivých je stále dost:-)

1 0
možnosti
Foto

Nějak mi tam chybí ta nejpočetnější skupina:

- lidé, kteří byli doma celý den a přesto našli ve schránce lísteček, že z důvodu nepřítomnosti musejí naklusat na poštu

- lidé, kteří po několika letech chození na poštu (důvod viz výše) dostali šok z dvojího zvonění

- lidé předchozí, kteří dostali druhý šok z informace, že jde o zaskakující studentku a tudíž zase několik dalších let paní poštovní neuvidí

- lidé, kteří jsou imobilní a domlouvají si opakované doručení, aby se zadařilo třeba až na 4. či 5. pokus (to není fabulace)

- lidé, kteří se u doručovatele, vhazujícího do jejich schránky výzvu k vyzvednutí na poště, dožadují místo výzvy předat předmětnou listovní zásilku.... avšak marně, protože doručovatel dopis s sebou nevzal, má jen výzvy... pro všechny.

Stačí? Dalo by se ještě dále, ale už teď dost bublám a nechci se moc vytočit. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Napište o tom blog:-) typologie pošťáků z pohledu zákazníka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 13,68
  • Průměrná čtenost 5450x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik