Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sarko, tohle jsem prece cetl..., jak ses ptala na srazu.ale zasahovat do tak naslaply diskuze se mi fakt nechtelo

1 0
možnosti
Foto

To jsi klidně mohl.:-)

0 0
možnosti

doufam, ze se narodim za par set let, abych se spolu s ostatnimi spolupozemstany v te budoucnosti divil, jake to slepe ulicky vyvoje lide prozkoumavali. dost jich mame jiz za sebou, dalsi (treba multikulturalismus) prave s nadsenim prozkoumavame a u jinych uchylek (napr. homosexualismus) stojime na zacatku.

0 0
možnosti

Milý Kryštofe, nechci Vám brát iluze, za pár set let ... nebude po lidech ni stopy, lidstvo vymře a rozpadne se v prachu zapomnění ...

0 0
možnosti

Snaha o obhajobu pochybné snahy homosexuálů vlastnit dítě, která vůbec nebere v potaz přírodní právo narozeného dítěte vyrůstat s matkou a otcem, které je mu hned při zrození odejmuto.

To co vy považujete za moderní a pokrokové je spíše degenerace společnosti, často obhajovaná vzájemnou láskou a korektností ke všem odchylkám.

3 3
možnosti

Je dobré pojmenovávat "věci" pravými jmény. Dík.

2 0
možnosti

Spousta komentujících tu argumentuje tím, že dítě potřebuje oba rodiče - mámu i tátu. Ale je taková spousta lidí, ať už mužů nebo žen, kteří z nějakého důvodu vychovávají dítě sami. To byste to dítě i těmto lidem vzali, protože nenaplňují potřeby dítěte? Potom je spousta lidí, kteří sice tvoří "kompletní rodinu", ale o nějaké výchově nebo jakékoli pozornosti vůči dítěti se nedá mluvit.

Proč jsou homosexuální páry o tolik horší než dysfunkční hetero pár? A že si zaplatili odnošení dítěte a vydobyli si, že jsou zapsaní oba v rodném listě? O problémech, které můžou nastat, kdyby byl zapsán jen jeden z nich snad ani není potřeba mluvit a i když jsem se o problematiku adopce u nás nikdy nezajímal, tipnul bych si, že homosexuální pár to s tou adopcí nebude mít tak lehké. Možná, že kdyby naše zákony umožňovaly výše zmíněné, tito dva gayové by se spokojili s adopcí a nevymýšleli by složitý plán jak získat dítě.

2 2
možnosti

Když se rozpadne rodina, někdo z manželů zemře aj., není to tak předem naplánované. Naplánované to tak bylo v marxismu, který si přál rozvrat rodiny a singl, který jim dnes úspěšně šlape u mnoha ubohých lidí.

Homosexuálním párům chybí dvě věci. Jsou složeny ze dvou osob, které nejsou podle původního správného třídění chorob zdrávy, trpí něčím jako neuróza spojená s chybnou identifikací lidské osoby. Jejich slabosti zneužívá nová ideologie homosexuálního hnutí, které chybí vědecké argumenty. Takže argumenty tvoří totalitní pronásledování svobodných lidí s vlastními názory, zákony o homofobii aj. Přitom lze těmto lidem pomoci, při terapii se dosahuje přes 2/3 úspěšnosti. No ale VZP to léčení nepodpoří, nebo se to vůbec nesmí, když by si i mnozí přáli žít rodinu (muž+žena+děti).

0 0
možnosti

Když si dva chlapi opatří dítě, překračuje se další lidská hranice přirozenosti. Mnozí lidé se snad domnívají, že jde o nový výtečný vývoj naší společnosti. Není to tak podobně, jako tomu nebylo po 2.světové, když byli obdivováni komunisti jako nový pokrok. Naše společnost se stává takovým jednáním čím dál víc nesvobodná. Za jiný názor se lidé vyhazují z práce (např. výkonný ředitel Mozilly, který finančně podpořil význam rodiny jako ženy, muže a dětí). Nová tyranie pokrokářství postupuje krok po kroku, od vyškrtnutí choroby homo ze seznamu, státní podpory stejnopohlavních dvojic a dnes chtějí děti. Už nestačí děti již narozené, ale "zplozené" a nošené pro toto neštěstí. Dřívější společnost chránila své nejslabší členy, dnešní podporuje jejich zneužívání.

4 1
možnosti
Foto

Homosexuální páry dostávají nějakou státní dotaci? Nebo mají oproti heterosexuálním párům nějaké extra výhody? Nebo jakou jinou podporu máte na mysli? Nebo jen bohapustě lžete?

Vy máte pocit, že s tím výrokem soudu ztrácíte nějakou svou svobodu? Můžete být konkrétnější?

1 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím. Karma R^R^

4 2
možnosti
Foto

Bylo by hezké ,kdyby to co autorka napsala byla pravda, bohužel toho o vztazích této sexuální menšiny asi příliš neví - ony ty na ,,první pohled harmonické vztahy" nebývají ve skutečnosti o nic harmoničtější než u zbytku populace - takže se o nějaké ,,harmonické " nástavbě" nedá vůbec mluvit. Ta harmonie je přesně taková jako u ostatních.-Možná že měla autorka štěstí a nějaký podobný pár ji vychoval a zkušenosti tedy čerpá z toho - nevím.

1 1
možnosti
Foto

Vyrostla jsem v heterosexuální rodině:-)

0 0
možnosti
Foto

Šárko, výborný článek. Pod poslední větu se podepisuju. Jakékoliv harmonické prostředí je pro dítě lepší, než žádné. Díky, žes do tématu šla.V KarmaR^

9 1
možnosti
Foto

Díky,Kačko. To víš,já už jsem léty tady otrkaná,tak si troufám i na témata,kde dostanu za uši.;-D

1 0
možnosti
Foto

Tohle hraní si na Boha, který může všechno, se nám jednou těžce vymstí, a určitě to nebude trvat dlouho. Svět jednou zajde na lidská práva, nebo spíš pseudopráva. Já bych taky chtěla řídit auto, na to mám přece právo, ale prostě vím, že nejsem dost zdravá na to, abych seděla za volantem, tak si to musím odpustit, i když mi to těžce komplikuje život, protože když žijete na malé vesnici v horách, kam jezdí šest autobusů v pracovní dny, v ostatní ani jeden, a k vlaku to máte skoro půl hodiny, tak to není legrace. Ano, můžu se odstěhovat, ale se svými příjmy bych si těžko mohla dovolit nějaký byt k pronájmu. A tak to prostě musím vzít takové, jaké to je, smířit se s tím, že vždycky budu závislá na hromadné dopravě nebo ochotě někoho jiného, protože nemám právo riskovat, že kvůli mně a tomu, že bych chtěla být soběstačná, mohu ohrozit na zdraví nebo životě někoho jiného.

5 1
možnosti

Nepřeceńujte své ego ... bude Vám líp. Celý dlouhý post píšete o sobě.

3 2
možnosti

Jeden argument máte vysloveně nesmyslný - asistovaná reprodukce je možná v důsledku vědeckého pokroku. Adopce dítěte homosexuálním párem s vědeckým pokrokem nijak nesouvisí.

Mohli bychom se snad bavit o jakémsi pokroku "morálním". Ovšem nakolik se jedná o pokrok, to už je námět k diskuzi.

8 0
možnosti

Jen si hrajete se slovíčky.

0 4
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 5450x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik