Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^V se mi nejvíce líbí, jak se všichni bojí o dítě, co tomu řeknou děti, jak to pro něj bude v kolektivu težké. A chce se mi smát. Protože ty děti bohužel ... ty děti naprosto nepopsané listy bez napsaných předsudků, ty děti budou vůči takovému zase jen kopiemi předsudkovitých rodičů, pokud se o to rodiče zasnaží. Jestli je něco spolehlivě čisté, je to právě dítě...dítě samo o sobě vidí věci prostě - má -nebo nemá rád - tečka. Ato je vše a to nejdůležitější. To je čistota, kterou můžou tady mnozí v diskuzi dětem jen závidět...dítě je super základ čistoty věcí...pokud nemá masáž z připrděné rodiny plné předsudků a sešněrování. Ne o děti se bát... o nás, co jsme zabetonovaní a plní keců.

7 2
možnosti
Foto

Radko, vystihla jsi to naprosto přesně.R^ Nejsou to děti, které se rodí s předsudky. Získávají vše z domova, od dospělých.

2 0
možnosti
JC

Zajímat mne to bude, až holka přijde do puberty nebo začne menstruovat. Jak se s tím pánové vypořádají. Malé dítě je roztomilé, ale dospívající fracek?

0 2
možnosti
ZS

Jednoduše, připíší na nákupní seznam balení tamponů.

3 0
možnosti

Víte, ono tak ani nejde o ty dva chlapy a dítě, ale o pojmenování situace. Pokud by

ti dva pánové byli zapsáni v dokladech jako např. opatrovníci /nebo jinak, to není teď

důležité/ tak by na to veřejnost koukala jinak, ale nazývat někoho rodičem, když jim

není, to je trošku na hlavu. To bychom za chvíli mohli tvrdit, že koloběžka je auto.

0 0
možnosti
TK

Neřeším přírodu (i když to, že se heterosexuálně orientovanému chlapovi při spatření dvou líbajících se mužů dělá fyzicky na zvracení jistě bezúčelný pud nebude, měl by se přece radovat, že má méně konkurence) neřeším Boha. Ale naše civilizace upadá. Především z ekonomických a systémových důvodů je tu krize klasické rodiny (prostě s děckem na krku nemůžete utíkat tak rychle, jako ten bezdětný), která by se měla řešit a neřeší. Místo toho se dál násilně protlačuje do krajnosti přehnaná emancipace, která má opět za následek zhoršení postavení klasické rodiny. Pár ženských se může seberealizovat (do doby, než jim začnou tikat biohodiny) a kvůli tomu zbytek "normálních" žen toužící po klasické rodině jen smutně kouká, jak tento proces způsobil, že zmizeli Chlapi a tu rodinu už není s kým založit. Přitom jen fungující klasická rodina je schopna umožnit dítěti zdravý duševní rozvoj s oběma vzory chování (což se dnes už tak nějak nehodí, pohlaví přece nic neznamená, každý by si ho měl ideálně sám vybrat, či si vymyslet nové, jedinečné, přitom by jeho pohlaví mělo být tajné. :-P) Takže za situace krize hodnot, kdy je rozkládána klasická rodina, do toho ještě přidáme podporu těchto úchylek, která dále přispívají k rozkladu systému, ve kterém se do zdravých rodin rodí zdravé děti.

Dalším problémem je, že sexuální orientace některých dětí často není zcela vyhraněná a je ovlivnitelná výchovou, vzory, které mohou vidět kolem sebe a prvními sexuálními podněty v pubertě (toto je nepohodlný fakt, kterému se někteří hystericky brání protože jeho všeobecné přijetí by výrazně zkomplikovalo cestu homosexuálů k dětem, takže je širší veřejnosti dá se říci tajen ). A to je ten důvod, proč jsem proti osvojování dětí homosexuály i propagaci homosexuality, jako něčeho normálního, protože důsledkem bude, že procento homosexuálně orientovaných lidí bude stoupat.

1 4
možnosti
JZ

sexuální orientace je ovlivnitelná výchovou jo? A kde jste k tomuto "nepohodlnému faktu" přišel, můžete mi prozradit?

3 0
možnosti
Foto

Prostě takové legální kšeftování s dětmi.

3 3
možnosti
RB

Můj názor je, že děti vždy bude zajímat kdo byly skuteční rodiče, babičky, dědečci, zkrátka jejich původ. Jak to budou tyto dnes " cool" děti zvládat ukáže až čas. Ze svého pohledu nevidím důvod dělat těm dětem v hlavě zmatek. Už tak dost na tom, že některé skončí v dětském domově , baby boxu apod. A i tyto děti zajímá jejich původní rodina.U těch lesbiček je pravděpodobné, že aspoň jedna je skutečná matka. O láskyplné péči nepochybuji. Tady v tomto konkrétním případě je to, ale pěkný chaos. Není zřejmé ani kdo je vlastně biologický otec. Omlouvám se, ale nesouhlasím s tím.

10 4
možnosti
Foto

Za názor se omlouvat přece nemusíte. Dík za návštěvu.

1 0
možnosti
PT

P16e79t64r 59T65o52m69e82k

21. 5. 2018 21:13

Doba je taková, že se lidi smiřují s tím, že je normální dělat věci nenormální. Mně se stím ale moc smířit nechce, protože kde to skončí?

4 0
možnosti

Nenormální věci se dělali vždy, akorát se o nich moc nemluvilo. A také se nemluvilo tolik o exhibicionistech, kteří na nech teď získávají pozornost.

0 0
možnosti
Foto

Dávám Vám obrovskou karmu Šárko, sám mám v okolí příklad dvou žen, které spolu vychovávají prcka. Šťastné, spokojené a nerozmazlené dítě. Oč se má lépe, než řada dětí z disfunkčních, ale heterorodin... Sám jsem dřív měl názor, že ne, že je to proti přírodě atd... Dneska už vím, že to byla blbost.

9 3
možnosti
Foto

Mám radost z každého takového názoru,díky a hezký večer.:-)

2 0
možnosti
AB

A95d88a23m 31B28í82l29e27k

21. 5. 2018 20:46

je mi z toho Vašeho psaní smutno, nic víc... přichází postupně doba, kdy už nepřirozenost, úchylnost, vše co se vymyká přirozenému řádu věcí, je bráno jako normální. Velice dobře si pamatuju pana Hromadu jak se zapřísahal, že jim bude stačit registrované partnerství. Ale ta lobby je tak mocná, že se nezastaví před ničím...

11 6
možnosti

Buďte klidný, už za dob rozkětu říše římské se hodně lidí ptalo, kam ta doba a mládež spějí.

6 0
možnosti
Foto

Já asi dnes nezvladnu odpovědět na vše,ale děkuji za všechny komentáře,i ty nesouhlasné.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,61
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik