Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Zajímalo by mě,co děvčeti řeknou,až se zeptá na to kdo je její matka... a ta doba zřejmě nastane...každý v určitém věku chce vědět jaké má kořeny...adopce by mi nevadila,ale tohle je prostě výrobek na zakázku dvou majetných gayů. Jinak autorka má zřejmě pravdu,za pár let bude model otec + otec normál...

4 0
možnosti
Foto

Najděte si na iDnes článek s názvem "Alla Pugačeva má ve 64 letech dvojčata, porodila je náhradní matka". Aď máte klid.

Mimochodem, otec, maxim Galkin, je o 27 let mladší.

3 0
možnosti
JH

Táta a táta a dítě jsou rodina?

Se mi nějak nezdá.

3 4
možnosti
Foto

Není to standardní,ale časem bude.:-)

1 1
možnosti
PK

Souhlasím s posledními větami R^R^R^

2 0
možnosti

Většina rodin má menší či větší problémy. Rodiče jsou rozvedení, jeden či oba chlastají, občas ty děti mlátí, ... . Jestliže dítě bude mít dva rodiče stejného pohlaví, nebude to ideální rodina. Ani omylem. Ale pokud bude mít dva stálé milující se rodiče stejného pohlaví, bude na tom lépe než minimálně polovina jeho vrstevníků.

Dá se také říci, co neplatím a nemá na mě žádný vliv, nemám důvod zakazovat. Ať se jedná o adopce rodičovství párů stejného pohlaví a nebo sex kozou.

4 2
možnosti
Foto

Jde o týrání zvířat.

1 1
možnosti
DM

Já vidím rozdíl mezi rodiči a zákonnými zástupci. Rodiči jsou dva jednici stejného biologického druhu, avšak různého pohlaví (tedy alespoň u savců), kteří každý dodají svou gametu s haploidním počtem chromozomů, což umožní vznik zygoty a posléze plodu a dalšího jedince stejného živočišného druhu. Zákonný zástupce je pak osoba (nebo osoby), které o tohoto nedospělého jedince na základě našeho společenského uspořádání pečují a zajišťují jeho potřeby. Ve většině případů jsou rodiče a zákonní zástupci totožní, avšak není důvod, aby se zákonným zástupcem nemohl stát někdo jiný, klidně i osoby stejného pohlaví. S tím osobně nemám žádný problém. Mám ale problém, pokud se matlají všechny možné názvy dohromady. To bychom už ani žádná slova časem nemuseli potřebovat a mohli bychom se dorozumívat skřeky. Je-li v rodném listu kolonka "rodiče", mají tam být uvedeni rodiče, jsou-li známí. Je-li tam kolonka "zákonní zástupci", ať jsou tam zapsaní zákonní zástupci. Pokud se ovšem někdo domnívá, že biologie je nesmysl a vůbec nezáleží na tom, kdo je rodič, a "hlavně že ho mají rádi", tak ať si dělá, co chce. Ale zákony přírody tím nezmění.

24 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, přesně v tom je i podle mne jádro sporu: směšování resp. nerozlišování mezi biologickou daností a formálním pojmenováním věcí. Matriční zápis a z něho odvozený rodný list je především potvrzením o narození dítěte samého a jeho biologických rodičích, tedy otci a matce. Samozřejmě, zejména údaj o otcovství nemusí být vždy v souladu se skutečností (nebo otec ani není uveden), ale většina zápisů se jistě s realitou shoduje. Pro výjimečné případy, jako je "rodičovský" pár dvou mužů, by mohla existovat varianta dvojího zápisu - o biologických rodičích (zde případně údaje neuvést) a rodičích formálních - zde pak může být uveden třeba mechanik Karel, "otec" mého oblíbeného dětského hrdiny, robota Emiliána:-).

3 0
možnosti
PL

P34e87t45r 53L75a41n74g14e45r

21. 5. 2018 17:48

Za mne karma. R^

Navíc jste to napsala moc hezky, nebojovně a rozumně.R^

2 3
možnosti
Foto

Šárko, je to citlivé téma, ale ode mě R^R^R^

2 1
možnosti
JE

.... nejsou to tak moc kluci. Jsou to pánové, kteří, až bude holčička přemýšlet o tom, jakou střední školu si vybere, budou ve věku již blízko důchodovému

0 0
možnosti
Foto

Vím,to byla trochu nadsázka. To víte,nadpis je to první,co oko přitáhne:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,59
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik