Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proti předsudkům jsou veškeré argumenty zbytečné. Naštěstí čas a lidská přirozenost si s předsudky poradí. Za pár let zase budeme řešit úplně jiné nesmysly.

9 3
možnosti
Foto

Přirozenost si poradí s nepřirozeným?

3 1
možnosti
JL

Mě zajímá názor psychologů a ne lidí, kteří to nezažili, takže nevědí, o čem mluví.

0 0
možnosti
Foto

Oni ani psychologové často neví o čem mluví.

3 1
možnosti
Foto

Na komentáře odpovím až večer,jsem v práci,ale díky za plodnou diskusi.:-)

2 0
možnosti
Foto

o papíry až tak nejde, ale jak je dítě vychováváno ano...běžná rodina je sice přirozená, ale ještě neni záruka kvalitní výchovy.

10 1
možnosti
RJ

R62a26d66e57k 31J63a93r43o93š

21. 5. 2018 15:41

Nepřirozená rodina není běžná a tím více je doslova sázkou do loterie, že bude zárukou kvalitní výchovy...

2 0
možnosti
EH

U gayů se hledají hnidy, zástupné problémy typu "budou se mu smát spolužáci". U normálních adopcí se zase hledá ideální pár. Přitom v rodině, která si pořídí svého potomka se neřeší ani zázemí, ani šikana, ani kdo reálně to dítě vychovává. Klidně to mohou být dva chlapi. :-)

2 1
možnosti
Foto

Karma.Vidím to podobně.Pokud je v Česku problém s klasickou adopcí ditěte homosexuálním párem,musí zájemci o dítě hledat jinou cestu.Vždy musí po nové cestě jít někdo první za povyku "ochráncu konzervativních hodnot"....

5 8
možnosti
Foto

R^Každopádně je stokrát lepší, když je dítě v péči dvou adoptivních milujících homosexuálů než biologických heterosexuálů alkoholiků. Jen si na to budeme muset trochu zvyknout.

8 5
možnosti
EH

To rozhodně. Jenom mám obavy ze zbytečně se rozšiřujícího plození in vitro. Není to zrovna metoda "nejlepší spermie vyhrává" a ta horší spermie může geneticky šířit nemoci. Už tak je naše civilizace víc nemocná než zdravá.

4 0
možnosti
VD

Jako dost zásadní problém pro dítě vidím to, že nechtějí vědět kdo je biologickým otcem. Ono totiž existuje něco jako genetika, tedy geneticky podmíněné nemoci, různé poruchy, mutace. To může dítě ohrozit, a nemusí pak být ani čas na zjištění, kdo je biologický otec. Alespoň tohle by si pánové měli uvědomit. Ona politika a přírodní zákony jsou trochu něco jiného. Tohle vidím jako praktický problém uvedeného "případu", všechno ostatní je naprosto nepodstatné a může nám to být úplně jedno.

0 0
možnosti
DP

Tak biologickým otce může být jeden z otců.

6 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,61
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik