Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě je absolutní nesmysl zapisovat do matriky dva otce nebo dvě matky. Otcem či matkou může být vždy jen jeden z nich, popřípadě žádný.

A je právně snadné ošetřit styk s úřady toho druhého, nezapsaného v RL. dítěte

To se jen homosexuální komunita snaží prorazit další bariéru.

18 4
možnosti

Přesně! Další ukázka boření bariér, ještě včera neotřesitelných, salámovou metodou. A taky jde o zřejmou aroganci peněz, teplíci si za ně chtějí koupit štěstí!!! Smutné je, že jim na to skáčou slušný, hodný lidi, kteří jim jen a jen hrajou křoví.

5 3
možnosti
Foto

Můj kamarád Valdemar je gay Portugalec, ženatý v NL. A ten mi říkal, že chlapce jim NL do adopce nedají a to ze zcela zřejmých důvodú.

Pak mi hlasil, že má dítě sponzorským způsobem - poskytl sperma a peníze, ale vůbec se nechtěl hlásit k nějaké zodpovědnosti v případě úmrtí matky.

0 0
možnosti
AL

Možná si asi opravdu koledujeme vo průser...

9 0
možnosti
Foto

Věděla bych o mnohem větším riziku prů*erů. Nemyslím tím adopci dětí gay páry.

2 3
možnosti
Foto

Super článek. :)

A add přirozenost - když se to vezme až vyloženě ke kořenům, zjistíme, že přirozená je tlupa, tedy nikoliv model máma + táta + dítě. A v tlupě jsou kluci, holky, babičky, dědečkové, tety, strejdové... a homosexuálové též. Vždyť homo není nic, co by si "vymyslela" civilizace. Vždy tu bylo, je a bude. Navíc - co třeba děti z rozvedených rodin? To přece také není model máma + táta + děti, ale nikdo to dnes už nepovažuje za nepřirozené, ne? ;-) Důležité je harmonické prostředí, láska, výchova... A je úplně fuk, zda toto zajistí jeden rodič, dva rodiče... a zda ti rodiče jsou hetero či homo. ;-)

10 12
možnosti
Foto

Říkám si,kam se podměla tolerance. Dík,Peťo. Viděla jsem,že pobyt jste si užili.:-) Příště jedeme také.;-)

2 1
možnosti
Foto

Karma, Šárko, moc hezky napsáno. :-)R^ Jo a ten anál také není pouze výsadou homopárů. :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky,paní Jandová a ano,máte pravdu s tím análem.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,59
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik