Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15a63n 24Š98i17k

27. 12. 2022 12:50

Krásný a upřímný rozhovor s těstem!!! :-) Skvělý článek. Přeji hezký den

6 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo a přeji to samé.:-)

0 0
možnosti
Foto

Nevidím tak úplně podstatu v tom, jak vypadá, byť krásně upletená a posypaná mandlemi oku lahodí. Ovšem bez cukru, to už je malinko potíž;-D. Vše je jednou poprvé, v prasárničkách je málokdy hned někdo také napoprvé hvězda;-D. Karma, ŠárkoR^

3 0
možnosti
Foto

Když nemáš mandle, vraž tam vlašáky;-D

Babička tam dávala vlašské ořechy, protože my haranti jsme neměli rádi rozinky a dodnes je nemusím.

O prasárničkách třeba příště:-))

3 0
možnosti
Foto

Náhodou je krásná. R^ Každý nějak začínal. Cukr už není v módě, hlavně, že má tvar. A taky s věkem člověk zjišťuje, že těch "poprvé" je čím dál méně, takže super.V

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Pod tím cukrem se leccos nedokonalého ztratí;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 26,06
  • Průměrná čtenost 5410x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik